مشاهده نمونه رزومه
5
امتیاز نمونه رزومه
2,844
 نفر

نحوه نوشتن رزومه عکاس

دیوید هیوم کنرلی، عکاس افسانه‌ای جنگ‌های ویتنام می‌گوید رویکردش برای گرفتن یک عکس خوب، گرفتن صد عکس به امید یک عکس نیست، بلکه فقط لازم است صبر کنید تا یک لحظه خوب برای گرفتن عکس خوب فرا برسد. رزومه عکاسی هم همینطور است و شما فرصت یک شات دارید تا یک تصویر حرفه‌ای از خود ارائه کنید و نظر کارفرما را جلب کنید. همان دقتی که برای گرفتن یک عکس پرتره خوب لازم است به خرج دهید، در اینجا هم برای توصیف خودتان، کارتان و مهارتتان نیاز دارید تا دقیق عمل کنید. ما ساخت رزومه عکاسی را گام به گام به شما می‌آموزیم تا در نهایت یک تصویر زیبا، جذاب و واقعی از خودتان ارائه کنید. برای این کار بررسی یک نمونه رزومه عکاسی به شما کمک خواهد کرد.

بازار کار عکاسان

انفجار جهانی تلفن‌های هوشمند که می‌تواند هم عکس بگیرد و هم فیلمبرداری کند همه را به یک عکاس تبدیل کرده اما هنوز هم برای گرفتن عکس‌های حرفه‌ای و مناسبتی بسیاری به دنبال یک عکاس که در این حرفه کار متخصص باشد و یا آتلیه‌های عکاسی هستند. برای عکاسان حرفه‌ای و کهنه سربازانی که یاد گرفتند چگونه فیلم را در یک اتاق تاریک بسازند، انقلاب دیجیتالی و طوفانی عالی برپا شده است. از طرفی دنیای دیجیتالی منجر به سقوط روزنامه و مجلاتی شده که روزی برای تصاویر خود از یک عکاس کمک می‌گرفتند اما امروزه گرفتن عکس‌هایی که در فضای اینترنت بصورت رایگان در دسترس است این نیاز را کمرنگ کرده است. به همین دلیل پیش بینی می‌شود که بازار کار شغل عکاسی بر خلاف بسیاری از مشاغل سیر نزولی داشته باشد. به این معنی که شما به عنوان یک عکاس در فرصت‌های کمتر شغلی رقابت شدیدتری خواهید داشت پس لازم است یک رزومه کاری عکاسی خوب برای خود تنظیم کنید تا مهارت‌های تخصصی، تجربه خارق‌العاده و دیدگاه هنری شما را از سایر گزینه‌ها متمایز و برجسته کند.

محتوای رزومه عکاسی چیست؟

عکاس حرفه‌ای

  1. خلاصه رزومه یا پروفایل

    خلاصه رزومه مانند یک عکس سلفی پر زرق و برق و جذاب است که شما در عرض چند جمله باید آن را ارائه کنید و کارفرما را تحت تاثیر قرار دهید. در این بخش از رزومه شما با جملات و بیانات، خود را برای کارفرما توصیف می‌کنید. این بخش در ابتدای رزومه قرار می‌گیرد و اولین برداشت مدیر از شما خواهد بود. همه ما می‌دانیم که اولین برداشت بسیار اساسی و تاثیر گذار است پس از این فرصت به خوبی استفاده کنید. در رابطه با علایق و چشم انداز خود صحبت کنید و خلاقیت خود را به نمایش بگذارید. در این بخش کمی می‌توانید آزادانه‌تر عمل کنید و استعداد و خصوصیات شخصی خود را که در جهت حرفه‌ عکاسی به کار می‌آید بیان کنید.

    آیا احساسات خود را در عکس‌ها و تصاویری که می‌گیرید به نمایش می‌گذارید؟ آیا توانایی ثبت لحظه‌های فوق‌العاده از یک عروسی تا یک رویداد خیابانی را دارید؟ آیا به ویرایشگرهای عکس و فتوشاپ تسلط دارید؟ لیستی از تمام ویژگی‌های مثبت و مهارت‌های قابل فروشتان که می‌تواند شما را به بهترین گزینه برای استخدام تبدیل کند را در خلاصه روزمه عکاسی بنویسید.

    نمونه خلاصه رزومه عکاس

    عکاسی با تجربه و مبتکر و علاقمند به ثبت لحظه‌های زندگی از طریق لنز دوربین. متعهد به جلب رضایت کامل مشتری. ماهر در استفاده از بروزترین سخت افزار و نرم افزارهای عکاسی. بیش از 5 سال سابقه به عنوان عکاس مستقل در بیش از 200 پروژه. استفاده از پیش زمینه در عکاسی تجاری و عکاسی از هنرهای زیبا در سطح جهانی.

  2. سوابق کاری در رزومه عکاس

    عکاسان اغلب مسیری غیر متعارف را دنبال می‌کنند و مانند سایر رشته‌ها در یک زمینه خاص فعال نبوده‌اند. داستان کاری خود را روایت کنید و نقطه آغازتان را بنویسید. عکاسان معمولاً به صورت مستقل کار می‌کنند و کارفرماها اغلب به جای استخدام یک عکاس تمام وقت با حقوق و مزایای ثابت به دنبال استخدام پاروه وقت و پروژه‌ای عکاس هستند. بسیاری از عکاسان به صورت خودآموز عکاسی را فرا گرفته‌اند و این برای کارفرما شاید چندان اهمیت نداشته باشد اما تجربیات کاری مهم هستند. بنابراین لازم است لیست سوابق کاری‌تان را از آخرین و جدیدترین سوابق بنویسید. اگر گاه به گاه عکس برداری کرده‌اید و به صورت ثابت در جایی استخدام نبوده‌اید نترسید، تجربیات گاه به گاه شما هم می‌تواند چشمگیر باشد.

    پروژه‌های بزرگ و چشمگیرتان را با ارائه جزئیات، حقایق، دستاوردها، آمار و ارقام و ارائه پیوندهای دیجیتالی مثل وبسایت‌ها و فیلم‌ها نشان دهید. مهارت‌هایی که حین کار کسب کرده‌اید را با زبانی مثبت و قوی و اصطلاحات تخصصی عکاسی در این بخش از رزومه عکاسی به نمایش بگذارید.

  3. مهارت و توانمندی‌ها

    نوشتن مهارت‌های عکاسی در رزومه

    برای موفقیت در صنعت عکاسی امروز به مهارت‌های فنی قرن بیست و یکم نیاز دارید، اما مهارت‌های هنری و مردمی به سبک قدیمی هم هنوز لازم هستند. بر خلاف بخش خلاصه رزومه، بخش مهارت‌ها محلی برای افتخار به آنچه در آن مهارت دارید نیست بلکه لازم است لیستی از مهارت‌های فنی کار با دوربین و کامپیوتر و مهارت‌های نرم  و ارتباطی را به عنوان یک عکاس در خود داشته باشید. آیا شما درک درستی از دوربین، لنز، نور و زمان دارید؟ آیا در ویرایش عکس و فیلم و تصحیح رنگ جادو می‌کنید؟ ذکر همه مهارت‌های مرتبط با عکاسی لازم و ضروری است.

    مهارت‌های لازم برای یک عکاس:

    • مهارت‌های هنری
    • مهارت‌های کامپیوتری و نرم افزاری
    • مهارت خدمات به مشتریان
    • مهارت‌های ارتباط قوی
    • تصویر برداری دیجیتالی
    • مهارت‌های طراحی بصری
    • تصویربرداری با وضوح بالا
    • خلاقیت
    • مدیریت پروژه

    استعداد خود را برای حس لحظه مناسب در نور مناسب، برای گرفتن عکس رنگین کمان در یک قطره شبنم همه و همه را بنویسید.

  4. تحصیلات و سوابق آکادمیک رزومه عکاسی

    اگر چه شما می‌توانید تحصیلات دانشگاهی را در زمینه عکاسی و فیلمبرداری داشته باشید اما شرط لازم برای استخدام شما داشتن تحصیلات دانشگاهی نیست. دوره‌های آکادمیکی وجود دارند که برای مثال ممکن است در طول چند سال عکاسی را به افراد آموزش دهند. داشتن مدرک از این دوره‌های آکادمیک می‌تواند برای عکاسان مفید باشد. در این دوره‌ها در زمینه‌های آنالوگ و دیجیتال، چند رسانه‌ای، تفکر تصویری و دیگر ارکان عکاسی و تصویربرداری آموزش داده می‌شوید. در بخش سوابق آکادمیک رزومه عکاسی هر نوع مدرک و دوره‌ای که برای یادگیری عکاسی گذرانده‌اید را به همراه افتخارات و دستاوردها بنویسید.

  5. قالب، فرمت و فونت رزومه عکاس

    قالب رزومه مناسب عکاسان

    شما به عنوان عکاس از طریق جلوه‌های بصری با دیگران ارتباط برقرار می‌کنید، رزومه کاری عکاسی هم باید جلوه‌ای از کار هنری شما باشد که در آن چهارچوب و قالب بندی و نظم رعایت شود. رزومه باید طراحی تمیز و جذابی داشته باشد. شما می‌خواهید یک صفحه از استعدادها، تجربیات و سوابق خود به نمایش بگذارید این صفحه باید عالی به نظر برسد. برای اینکه از نظر طراحی و قالب بندی رزومه شما ایرادی نداشته باشد ریسک نکنید و از ابزار رزومه‌ساز آنلاین برای انتخاب قالب استفاده کنید. فونت باید خوانا باشد و فایل نهایی در فرمت PDF ذخیره و ارسال شود.

می‌توانید از قالب‌های آماده رزومه ساز CVRESUME.IR استفاده کنید و در کوتاه‌ترین زمان یک رزومه حرفه‌ای تحویل بگیرید. اهمیت بررسی نمونه رزومه کاری عکاسی را دست کم نگیرید و در نهایت رزومه را ویرایش کنید تا بدون خطا و ایراد باشد.

سوالات متداول

آیا ارائه نمونه کار در رزومه عکاسی لازم است؟

از مهمترین دارایی‌های شما در جستجوی شغل عکاسی، نمونه کارهای شما است. مجموعه‌ای از بهترین نمونه کارهای خود آماده کنید. نمونه‌های از بهترین عکس‌هایی که تا بحال ثبت کرده‌اید یک روش عالی برای تکمیل رزومه کاری عکاسی است چراکه در یک نگاه اثبات می‌کند شما به همان اندازه که می‌گویید خوب هستید.

کدام بخش از رزومه برای عکاس اهمیت بیشتری دارد؟

رزومه عکاسی از خلاصه رزومه یا توصیف شخصی که ارائه یک تصویر کلی از عکاس است آغاز می‌شود و سپس سوابق کاری، تحصیلی و مهارت‌ها را در بر می‌گیرد که همه این بخش‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند و پربار بودن سوابق شما در هر بخش شانس شما را برای استخدام بیشتر می‌کند. اما لازم است به ویژه بر بخش مهارت‌ها توجه داشته باشید و مهارت‌های سخت و نرم مرتبط با عکاسی را به کارفرما نشان دهید.