امروزه به دلیل دیجیتالی شدن کارها و گسترده شدن تبلیغات در همه زمینهها، بازار کار برای طراحان گرافیک بسیار خوب و رو به رشد است. افرادی که در رشته طراحی گرافیک فارغالتحصیل هستند، فرصت خوبی برای شکار مشاغل دارند اما لازم است قبل از هر چیز یک رزومه کاری خوب برای خود طراحی و تنظیم کنید که آموزشهایی که دیدهاید، سوابق موفقیت آمیزی که داشتهاید و مهارتهایی که حین آموزش و سوابق کاری کسب کردهاید را در یک قالب جذاب به کارفرما معرفی کند و فرصت جذب شما را فراهم آورد. این راهنما نکات و مراحل تنظیم رزومه را به همراه بررسی نمونه رزومه طراح گرافیک به شما آموزش میدهد.
اگر به دنبال استخدام در سمت طراح گرافیک هستید اولین قدم برای این کار تنظیم رزومه کاری است و احتمالاً اولین سوال شما این است که رزومه گرافیست و طراح را از کجا شروع کنم و چه مواردی را در آن بنویسم؟ در ادامه بخشهای مختلف رزومه یک گرافیست توضیح داده شده است.
اولین موردی که باید در رزومه خود بنویسید اطلاعاتی از قبیل نام، شماره تماس، آدرس محل سکونت و آدرس ایمیل معتبر است که به منزله شناسنامه شما و در ابتدای روزمه قرار دارد تا در صورتی که مورد تایید واقع شدید برای مراحل بعدی مصاحبه و استخدام با شما ارتباط بگیرند. در نوشتن این اطلاعات هیچ خطا و اشتباهی نباید داشته باشید.
بخش خلاصه رزومه امروزه یک بخش بسیار مهم و تاثیر گذار در رزومههای کاری است که هر کارفرمایی ابتدا آن را مطالعه میکند. این بخش شامل تمام سوابق درخشان و مهارتهای برجسته شما است که در روند بررسی رزومه توسط کارفرما و به طور کلی آینده کاری شما تاثیر بسزایی دارد. پروفایل یا خلاصه رزومه یک معرفی خلاقانه و جذاب از شما است که نشان دهد شما گزینه مناسبی برای یک سمت خاص هستید. زبان خلاصه رزومه باید مثبت و اثرگذار باشد.
طراح ارشد گرافیک، خلاق و متعهد با بیش از 3 سال سابقه کار به طور منظم بر مواد گرافیکی، طرح بندی و تولید. ماهر در انجام پروژههای گرافیکی شامل طراحی آرم، بروشور، تبلیغات و اینفوگرافیک و دارای سابقه اثبات شده در افزایش 25 درصدی معاملات مشتریان شرکت...
طراحی یک زمینه بسیار گسترده است؛ دو طراح میتوانند مهارتهای کاملاً متفاوتی داشته باشند و بر پروژههای کاملاً متفاوتی کار کنند. بنابراین استخدام کنندگان اغلب مشخصات خاصی را برای گرافیست مورد نظر خود در نظر میگیرند و از قبل میدانند که چه میخواهند. از این رو باید در بخش سوابق کاری خود نشان دهید دقیقاً همان کارمندی هستید که کارفرما به دنبال استخدام آن است. سوابق کاری را به ترتیب معکوس زمانی بنویسید و هر جا ممکن باشد از اعداد و ارقام برای نشان دادن نتایج و موفقیتها و پیشرفت کاری خود کمک بگیرید. شما باید مشخص کنید که چگونه به رشد شرکت قبلی خود کمک کردهاید و هرچه مسئولیتها و تجارب قبلی شما با سمت جدید تطابق بیشتری داشته باشد شانس بالاتری خواهید داشت. در این بخش در صورتی که نمونه کار موفق و چشمگیری دارید را میتوانید به صورت URL ارائه کنید تا کارفرما بهتر بتواند شما را بسنجد.
مشتریان طراحی گرافیک همیشه پروژههای مختلف با الزامات متفاوتی را درخواست میکنند. و در عین حال به دنبال بهترین نتیجه برای برند و کسب و کارشان هستند؛ از این رو هرچه مهارتهای شما در امر طراحی گرافیک بیشتر باشد گزینه مناسبتری به حساب میآیید. توانایی طراحی دستی و تسلط به انواع نرم افزارهای طراحی لازمه یک گرافیست برای کسب یک موقعیت شغلی خوب است. همه این مهارتها باید در رزومه گرافیست و طراح مشهود باشد.
از آنجاکه شما به عنوان طراح گرافیک بیشتر از نظر هنر طراحی و خلاقیت مورد سنجش قرار میگیرید بیشترین تمرکز کارفرما بر بخش مهارتها و سوابق کاری شما است اما در بخش سوابق تحصیلی هم باید نشان دهید که دانش طراحی گرافیک را از قبل کسب کردهاید. چه در دانشگاه و چه به صورت آزاد مهارت طراحی گرافیک را کسب کرده باشید لازم است مدارک و مدارج و گواهینامههای خود را در این بخش از رزومه بنویسید. افتخارات تحصیلی خود را در صورت وجود بیان کنید چرا که نشان از تلاش و استعداد شما در این زمینه دارد و مزیت محسوب میشود.
شما یک طراح گرافیک هستید پس لازم است لااقل بخشی از مهارتهای طراحی خود را در ظاهر رزومه گرافیست به نمایش بگذارید. از این رو میتوانید یک قالب استاندارد و حرفهای و جذاب را برای رزومه خود طراحی کنید و یا اینکه از قالبهای آماده رزومهسازهای آنلاین استفاده کنید و یک رزومه تمیز و منظم را ارائه دهید. از یک فونت خوب و خوانا برای اینکه مطالب رزومه به درستی مطالعه شوند استفاده کنید و در کاربرد رنگ و طرح در رزومه دقت کنید، هر چند شما توانایی استفاده از طرح و رنگهای مختلف را دارید اما این کار حرفهای نیست و رزومه شما را آشفته و بی نظم میکند. برای الگو گرفتن در مورد قالب و فرمت به نمونه رزومه کاری گرافیست مراجعه کنید.
برای اینکه رزومه شما از اصولی و استاندارد تنظیم شود و از میان دیگر رقبا برجسته و متمایز شوید نکات زیر را رعایت کنید:
رزومه طراحان گرافیک در واقع میتواند یک نمونه کارباشد که کارفرما علاوه بر خواند مطالب آن برای سنجش عملکرد شما، با بررسی ظاهر آن به میزان تسلط شما به طراحی و میزان خلاقیت و ظرافت شما پی میبرد. بنابراین در ظاهر و قالب رزومه میتوان به کارفرما نشان داد که شما در طراحی گرافیک مهارت دارید.
به رزومه طراحی گرافیک به چشم یک پروژه نگاه کنید. هر پروژه مشخصات، اندازه و محدودیتهای خاصی دارد و رزومه هم به همین صورت است. رزومه گرافیست شامل متن و محتوایی است که کاندیدای استخدام را به کارفرما معرفی میکند اما از آنجا که کارفرماها زمان زیادی را برای بررسی نتیجه پروژه شما صرف نمیکنند لازم است رزومه را در کوتاهترین حالت در یک یا در طولانیترین حالت در دو برگ تنظیم کنید.
ساخت رزومه حرفهای به همراه بررسی و ترجمه رزومه در 10 دقیقه به کمک هوش مصنوعی
ساخت رزومه رایگان