مشاهده نمونه رزومه
5
امتیاز نمونه رزومه
1,039
 نفر

نحوه نوشتن رزومه گرافیست

امروزه به دلیل دیجیتالی شدن کارها و گسترده شدن تبلیغات در همه زمینه‌­ها، بازار کار برای طراحان گرافیک بسیار خوب و رو به رشد است. افرادی که در رشته طراحی گرافیک فارغ‌­التحصیل هستند، فرصت خوبی برای شکار مشاغل دارند اما لازم است قبل از هر چیز یک رزومه کاری خوب برای خود طراحی و تنظیم کنید که آموزش‌­هایی که دیده­‌اید، سوابق موفقیت آمیزی که داشته­‌اید و مهارت­هایی که حین آموزش و سوابق کاری کسب کرده‌­اید را در یک قالب جذاب به کارفرما معرفی کند و فرصت جذب شما را فراهم آورد. این راهنما نکات و مراحل تنظیم رزومه را به همراه بررسی نمونه رزومه طراح گرافیک به شما آموزش می­دهد.

محتوای رزومه کاری گرافیست

محتوای رزومه کاری گرافیست

اگر به دنبال استخدام در سمت طراح گرافیک هستید اولین قدم برای این کار تنظیم رزومه کاری است و احتمالاً اولین سوال شما این است که رزومه گرافیست و طراح را از کجا شروع کنم و چه مواردی را در آن بنویسم؟ در ادامه بخش­­‌های مختلف رزومه یک گرافیست توضیح داده شده است.

  • اطلاعات تماس

اولین موردی که باید در رزومه خود بنویسید اطلاعاتی از قبیل نام، شماره تماس، آدرس محل سکونت و آدرس ایمیل معتبر است که به منزله شناسنامه شما و در ابتدای روزمه قرار دارد تا در صورتی که مورد تایید واقع شدید برای مراحل بعدی مصاحبه و استخدام با شما ارتباط بگیرند. در نوشتن این اطلاعات هیچ خطا و اشتباهی نباید داشته باشید.

  • خلاصه رزومه

بخش خلاصه رزومه امروزه یک بخش بسیار مهم و تاثیر گذار در رزومه­‌های کاری است که هر کارفرمایی ابتدا آن را مطالعه می­کند. این بخش شامل تمام سوابق درخشان و مهارت­های برجسته شما است که در روند بررسی رزومه توسط کارفرما و به طور کلی آینده کاری شما تاثیر بسزایی دارد. پروفایل یا خلاصه رزومه یک معرفی خلاقانه و جذاب از شما است که نشان دهد شما گزینه مناسبی برای یک سمت خاص هستید. زبان خلاصه رزومه باید مثبت و اثرگذار باشد.

نمونه خلاصه رزومه طراح گرافیک

طراح ارشد گرافیک، خلاق و متعهد با بیش از 3 سال سابقه کار به طور منظم بر مواد گرافیکی، طرح بندی و تولید. ماهر در انجام پروژه­‌های گرافیکی شامل طراحی آرم، بروشور، تبلیغات و اینفوگرافیک و دارای سابقه اثبات شده در افزایش 25 درصدی معاملات مشتریان شرکت...

تجارب و سوابق کاری رزومه گرافیست

تجارب و سوابق کاری رزومه گرافیست

طراحی یک زمینه بسیار گسترده است؛ دو طراح می­توانند مهارت­های کاملاً متفاوتی داشته باشند و بر پروژه­‌های کاملاً متفاوتی کار کنند. بنابراین استخدام کنندگان اغلب مشخصات خاصی را برای گرافیست مورد نظر خود در نظر می­گیرند و از قبل می­دانند که چه می­خواهند. از این رو باید در بخش سوابق کاری خود نشان دهید دقیقاً همان کارمندی هستید که کارفرما به دنبال استخدام آن است. سوابق کاری را به ترتیب معکوس زمانی بنویسید و هر جا ممکن باشد از اعداد و ارقام برای نشان دادن نتایج و موفقیت­‌ها و پیشرفت کاری خود کمک بگیرید. شما باید مشخص کنید که چگونه به رشد شرکت قبلی خود کمک کرده­اید و هرچه مسئولیت­‌ها و تجارب قبلی شما با سمت جدید تطابق بیشتری داشته باشد شانس بالاتری خواهید داشت. در این بخش در صورتی که نمونه کار موفق و چشمگیری دارید را می­توانید به صورت URL ارائه کنید تا کارفرما بهتر بتواند شما را بسنجد.

مهارت­‌‌ها و توانمندی­‌ها رزومه گرافیست

مهارت­‌‌ها و توانمندی­‌ها

مشتریان طراحی گرافیک همیشه پروژه­های مختلف با الزامات متفاوتی را درخواست می­کنند. و در عین حال به دنبال بهترین نتیجه برای برند و کسب و کارشان هستند؛ از این رو هرچه مهارت­‌های شما در امر طراحی گرافیک بیشتر باشد گزینه مناسب‌­تری به حساب می­آیید. توانایی طراحی دستی و تسلط به انواع نرم افزارهای طراحی لازمه یک گرافیست برای کسب یک موقعیت شغلی خوب است. همه این مهارت­ها باید در رزومه گرافیست و طراح مشهود باشد.

مهارت­های سخت طراح گرافیک:

  • فتوشاپ
  • Adobe Illustrator
  • طراحی دستی و طراحی با نرم افزار
  • تایپوگرافی
  • طراحی وب
  • Premiere Pro

مهارت­های نرم گرافیست:

  • مهارت­های ارتباط بین فردی
  • مدیریت زمان
  • کار گروهی
  • خلاقیت
  • توجه به جزئیات
  • ارائه پروژه

سوابق تحصیلی

از آنجاکه شما به عنوان طراح گرافیک بیشتر از نظر هنر طراحی و خلاقیت مورد سنجش قرار می­گیرید بیشترین تمرکز کارفرما بر بخش مهارت­ها و سوابق کاری شما است اما در بخش سوابق تحصیلی هم باید نشان دهید که دانش طراحی گرافیک را از قبل کسب کرده­اید. چه در دانشگاه و چه به صورت آزاد مهارت طراحی گرافیک را کسب کرده­ باشید لازم است مدارک و مدارج و گواهینامه‌­های خود را در این بخش از رزومه بنویسید. افتخارات تحصیلی خود را در صورت وجود بیان کنید چرا که نشان از تلاش و استعداد شما در این زمینه دارد و مزیت محسوب می­­شود.

قالب، فرمت و فونت رزومه طراح گرافیک

شما یک طراح گرافیک هستید پس لازم است لااقل بخشی از مهارت­های طراحی خود را در ظاهر رزومه گرافیست به نمایش بگذارید. از این رو می­توانید یک قالب استاندارد و حرفه­ای و جذاب را برای رزومه خود طراحی کنید و یا اینکه از قالب‌­های آماده رزومه‌­سازهای آنلاین استفاده کنید و یک رزومه تمیز و منظم را ارائه دهید. از یک فونت خوب و خوانا برای اینکه مطالب رزومه به درستی مطالعه شوند استفاده کنید و در کاربرد رنگ و طرح در رزومه دقت کنید، هر چند شما توانایی استفاده از طرح­ و رنگ‌­های مختلف را دارید اما این کار حرفه­‌ای نیست و رزومه شما را آشفته و بی نظم می­کند. برای الگو گرفتن در مورد قالب و فرمت به نمونه رزومه کاری گرافیست مراجعه کنید.

نکات رزومه نویسی برای طراحان گرافیک

برای اینکه رزومه شما از اصولی و استاندارد تنظیم شود و از میان دیگر رقبا برجسته و متمایز شوید نکات زیر را رعایت کنید:

  • از مدیران قبلی خود بخواهید کار شما را توصیف کنند و آن­ها را به حساب LinkedIn خود ارسال کنید. این باعث ایجاد نام تجاری و شهرت شما می­شود، و به کارفرمایان بالقوه نشان می­دهد که چه موفقیتی کسب کرده‌­اید و چه می­توانید ارائه دهید.
  • رزومه را به روز کنید. یافتن شغل جدید می تواند چندین هفته یا ماه طول بکشد پس لازم است رزومه را به رزو نگه دارید و هر جا نیاز شد آن را آپدیت و بهتر کنید. رشد شبکه و مهارت­های شما در حین فعالیت شغلی شما برای کارفرما ارزشمند است.
  • در صورت امکان رزومه را متناسب با مکانی که قرار است در آن استخدام شوید تنظیم کنید. نیازهای کارفرما را بسنجید و رزومه را در جهت رفع نیازهای او بنویسید.
  • فرمت متن رزومه در بخش سوابق بهتر است به صورت معکوس زمانی باشد و فرمت فایل نهایی را PDF در نظر بگیرید تا در هر سیستمی به صورت یکسان نمایش داده شود.
  • قبل از ارسال رزومه آن را به دقت بررسی کنید تا بدون خطا و اشتباه باشد و فایل را به درستی نامگذاری و ارسال کنید.

سوالات متداول

چگونه می­توان از مهارت­های طراحی در رزومه گرافیست استفاده کرد؟

رزومه طراحان گرافیک در واقع می­تواند یک نمونه کارباشد که کارفرما علاوه بر خواند مطالب آن برای سنجش عملکرد شما، با بررسی ظاهر آن به میزان تسلط شما به طراحی و میزان خلاقیت و ظرافت شما پی می­­برد. بنابراین در ظاهر و قالب رزومه می­توان به کارفرما نشان داد که شما در طراحی گرافیک مهارت دارید.

رزومه طراحی گرافیک باید چند صفحه باشد؟

به رزومه طراحی گرافیک به چشم یک پروژه نگاه کنید. هر پروژه مشخصات، اندازه و محدودیت‌­های خاصی دارد و رزومه هم به همین صورت است. رزومه گرافیست شامل متن و محتوایی است که کاندیدای استخدام را به کارفرما معرفی می­کند اما از آنجا که کارفرماها زمان زیادی را برای بررسی نتیجه پروژه شما صرف نمی­کنند لازم است رزومه را در کوتاه­ترین حالت در یک یا در طولانی‌­ترین حالت در دو برگ تنظیم کنید.