نمونه رزومه پرستار کودک

مشاهده نمونه رزومه
5
امتیاز نمونه رزومه
1,342
 نفر

نحوه نوشتن رزومه پرستار کودک

برای اینکه بتوانید اعتماد یک پدر و مادر را برای مراقبت از فرزندشان جلب کنید لازم است بصورت حضوری آن‌ها را ملاقات کنید و از تجارب و توانمندی‌های خود در این زمینه بگویید اما قبل از آن باید این اعتماد را از طریق رزومه خود در والدین ایجاد کنید. اگرچه پرستاری از کودک اغلب به عنوان یک شغل نیمه وقت است اما می‌تواند بسیار چالش بر انگیز باشد. یک پرستار کودک برای رویارویی با شرایط غیر منتظره و اضطراری به مهارت‌های بین فردی، تصمیم گیری و مراقبتی احتیاج دارد. اما اولین قدم برای استخدام این است که یاد بگیرید که چطور این مهارت‌ها را در رزومه خود به کارفرما نشان دهید. در ادامه با ما همراه باشید تا اصول رزومه نویسی برای پرستار کودک را در کنار نمونه رزومه پرستار کودک فرا بگیرید.

بازار کار برای پرستار کودک

امروزه افزایش سواد و تحصیلات خانم‌ها، تغییر فرهنگ عمومی مردم و همچنین مشکلات اقتصادی منجر شده تا مرد و زن در کنار یکدیگر کار کنند و معاش خانواده را تامین کنند. همین امر احتیاج به پرستار کودک را افزایش داده است. در گذشته مادران خانه دار بودند و خود امر تربیت و نگهداری از فرزندان را بر عهده داشتند اما مادران امروز ساعات زیادی را دور از کودکشان مشغول به کار هستند. بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند بجای اینکه فرزندشان را به مهد کودک بفرستند، پرستاری استخدام کنند تا در خانه از کودکشان مراقبت کند. والدین به دنبال افرادی حرفه‌ای هستند که در زمینه مراقبت و تربیت کودک تخصص و تجربه داشته باشد و در عین مراقبت در ساعات عدم حضورشان در خانه، امر آموزش کودک را هم بر عهده بگیرد. برای اینکه بتوانید به عنوان عضو جدیدی از یک خانواده پذیرفته شوید و شروع به کار کنید لازم است یک رزومه پرستار کودک اصولی داشته باشید که دید مثبتی از شما در ذهن والدین ایجاد کند تا با شما از نزدیک ملاقات کنند.

پرستار کودک

محتوای رزومه پرستار کودک

  1. خلاصه رزومه یا پروفایل شخصی

    خلاصه رزومه دقیقاً مانند زمانی است که شما قرار است برای اولین ملاقاتی کوتاه با کارفرما داشته باشید و تنها چند دقیقه وقت دارید تا  اعتمادش را جلب کنید و احساس خوبی ایجاد کنید. در خلاصه رزومه هم که اولین بخشی است که خواننده رزومه آن را می‌خواند تنها چند خط فرصت دارید تا نشان دهید که می‌توانید به خوبی از فرزند کارفرما مراقبت کنید و این کار را با مثال‌هایی از سوابق موفق کاری‌تان بطور موثرتر انجام دهید. در واقع با خواندن این بخش از رزومه خواننده باید احساس امنیت خاطر کند و شما را به مصاحبه حضوری دعوت کند.

    پاسخ به این سوالات به بهتر نوشتن بخش خلاصه رزومه شما کمک می‌کند:

    • بیشتر تجربه مراقبت از کودکان با چه رنج سنی را داشته‌ام؟
    • چه کارهای اضافی را در کنار غذا دادن به کودک و مراقبت کلی از او می‌توانم انجام دهم؟
    • شخصیت خودم را در هنگام کار با کودکان چگونه توصیف می‌کنم؟

    نمونه خلاصه رزومه

    • پرستار کودک مسئولیت پذیر و سرگرم کننده با 2 سال سابقه در پرستاری برای خانواده‌ای با سه کودک در سن مدرسه. با مسئولیت رساندن بچه‌ها به مدرسه و پخت و پز برای آن‌ها. دارای علاقه و عشق زیاد به بازی کردن با کودکان و آموزش به آن‌ها. دلسوز و مسئولیت پذیر در مراقبت از کودکان در مقابل خطرات احتمالی.
    • پرستار کودک بچه دوست و مراقب با سال 4 تجربه کار در یک مرکز پیش دبستانی. توانمند در مراقبت از نوزادان و کودکان نوپا به همراه آموزش‌های لازم برای اوایل دوران کودکی از قبیل غذا خوردن، حرف زدن، راه رفتن و... قادر به مراقبت از چند کودک به طور همزمان و انجام تکالیف، حمام کردن و خواباندن.
  2. سوابق کاری رزومه پرستار کودک

    سوابق کاری پرستار کودک

    تجربه شغلی قبلی به یک خانواده این اجازه را می‌دهد تا با اطمینان شما را وارد حریم شخصی زندگی‌شان کنند. اگر کارتان را به درستی انجام داده باشید خانواده‌ای که برای آن‌ها کار می‌کردید منبعی برای اعتماد بخشی به کارفرمای جدیدتان خواهند بود. بهترین راه برای نوشتن سوابق کاری قبلی این است که از آخرین تجربیات خود شروع کنید، چالش‌هایی که در نگهداری از کودکان با آن‌ها روبرو بوده‌اید و نحوه رویارویی با این چالش‌ها را بیان کنید و روش‌های موفقی که در آموزش کودکان به کار برده‌اید را بنویسید. بهتر است از اطلاعات و جزئیات دقیق استفاده کنید. برای مثال اینکه در نگهداری از کودکان در چه رده سنی تجربه داشته‌اید و به چه مدت نگهداری از یک کودک را انجام داده‌اید. دستاوردهای کاری خود و مواردی که مورد تحسین والدین کودکان قرار گرفته‌اید را بیان کنید.

    سوالات زیر به بهتر نوشتن بخش سوابق کاری در رزومه پرستار کودک کمک می‌کنند:

    • در چه محیطی از کودکان مراقبت کرده‌اید؟
    • از چه تعداد کودک به طور روزمره و در چه سنینی مراقبت کرده‌اید؟
    • در چه زمان‌هایی از کودک مراقبت می‌کردید؟ چند ساعت در روز بوده یا شب‌ها هم پیش آن خانواده زندگی می‌کردید؟
    • چه کارهای اضافی را در خانه کارفرما انجام می‌دادید؟
    • چه آموزش‌هایی را به کودک می‌دادید؟
    • آیا کودکان محدودیت‌های غذایی یا بیماری خاصی داشتند که مراقبت‌های ویژه‌ای از آن‌ها انجام داده باشید؟
  3. سوابق تحصیلی

    اگر مدارک و گواهینامه‌هایی که مرتبط با امر مراقبت از کودکان و یا آموزش به کودکان را دارید نوشتن آن‌ها در رزومه پرستار کودک امتیاز خوبی برای شما محسوب می‌شود. اما بسیاری از پرستاران کودک تحصیلات و مدارک مرتبط را ندارند. در هر صورت لازم است بالاترین مدرک تحصیلی خود را در بخش سوابق تحصیلی ذکر کنید. این مسئله از دو جهت حائز اهمیت است: هم اعتماد والدین راحت‌تر جلب می‌شود وقتی تعهد شما را به ادامه تحصیلتان ببینند و با خیال راحت فرزندشان را بدست یک فرد با سواد می‌سپارند تا از نظر درسی به کودکشان کمک کند و هم می‌توانید با سواد بیشتر حقوق بیشتری را مطالبه کنید چراکه می‌توانید کاری فراتر از صرفاً نگهداری و غذا دادن به کودک یعنی آموزش را هم انجام دهید.

  4. مهارت‌های رزومه پرستار کودک

    مهارت پرستاری کودک

    به احتمال زیاد والدین نظارت مستقیمی بر عملکرد شما با کودکشان ندارند و در بسیاری مواقع خانه نیستند اما بعد از اینکه کار شما در هر روز تمام شد تاثیرات کارهایی که در طول آن روز انجام داده‌اید را دنبال می‌کنند بنابراین بخش مهارت‌های رزومه پرستار کودک می‌تواند شما را در رقابت با سایر متفاضیان چند گام جلو بیندازد. اما کدام مهارت‌ها را باید در رزومه بنویسید؟ احتمالاً مهارت‌های نرم یعنی شخصیت شما و ارتباطاتتان با کودک و خانواده مهمترین مهارت‌هایی است که والدین کودک مشتاقند تا در رزومه شما بخوانند. البته از مهارت‌های سخت نباید غافل شد. مهارت‌هایی از جمله پخت و پز، رانندگی و آموزش هم برای خانواده‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

    مثال‌هایی از مهارت‌های یک پرستار کودک:

    • قابل اعتماد
    • صادق
    • صبور
    • توان روحی و جسمی بالا
    • صمیمی
    • تصمیم گیری صحیح در شرایط اضطراری
    • گواهینامه رانندگی
    • قابلیت طبخ انواع وعده‌های غذایی
    • آموزش زبان
    • مدیریت آلرژی، بیماری و دارو

    همچنین بسیاری از والدین به دنبال استخدام پرستارانی هستند که به یک زبان خارجی مسلط باشد و به کودک آموزش بدهد. بنابراین میزان تسلطتان به زبان خارجی را در بخش مهارت‌های رزومه پرستار بگنجانید.

  5. قالب، فرمت و فونت رزومه پرستار کودک

    قالب رزومه پرستار کودک

    شاید باور نکنید اما طراحی و قالب رزومه شما تاثیر بسزایی در تصمیم گیری والدین برای استخدام شما خواهد داشت. قالب و فرمت رزومه شما باید حرفه‌ای بودن شما را به والدین نشان دهد، می‌توانید از قالبی با رنگ‌های شاد استفاده کنید تا تاثیر مثبتی ایجاد کنید و حتی یک تصویر شاد و خندان از خودتان را در رزومه قرار دهید. برای این کار پیشنهاد می‌شود از قالب‌های آماده رزومه‌ساز آنلاین سی وی رزومه استفاده کنید و محتوا را با یک فونت خوانا در قالب جاگذاری کنید، رزومه را در فرمت PDF ذخیره کنید و به کارفرما ارسال کنید. بررسی یک نمونه رزومه پرستار کودک را فراموش نکنید تا نهایتاً یک معرفی‌نامه حرفه‌ای برای خود داشته باشید.

سوالات متداول

بخش سوابق کاری رزومه پرستاری برای یک فرد بی تجربه چطور باید نوشته شود؟

اگر به طور مستقیم در پرستاری از کودکان تجربه‌ای ندارید می‌توانید چند سابقه کاری مرتبط با کودکان را ذکر کنید تا مشخص شود با این قشر آشنایی دارید و توانایی مراقبت از آن‌ها را دارید. برای مثال اگر مربی یا مدرس در هر رشته‌ای برای رنج سنی کودکان بوده‌اید بنویسید و نحوه کنترل و مراقبت از کودکان در طول دوران کاری خود را شرح دهید.

رزومه پرستار کودک چند برگی است؟

تاثیر خلاصه نویسی رزومه و سهولت خواندن آن در چند ثانیه را دست کم نگیرید. یک رزومه حرفه‌ای باید مهمترین اطلاعات شخصی، حرفه‌ای و توانمندی‌ها را در مدت زمان کوتاهی بیان کند و خارج از حوصله خواننده نوشته نشود. بنابراین رزومه پرستار کودک را در یک صفحه جامع و مختصر و مفید تنظیم کنید.