مشاهده نمونه رزومه
5
امتیاز نمونه رزومه
15,403
 نفر

نحوه نوشتن رزومه حسابدار

حسابداران به عنوان حافظ سوابق مالی، اسناد و ارتباطات مربوط به مالیات و بطور کلی تعداد افراد شاغل در هر شرکت و سازمانی هستند. برای استخدام در یک شرکت به عنوان حسابدار، تنها سوابق کاری و مهارت در زمینه‌های ذکر شده کافی نیست، هر حسابدار باید یک رزومه حسابداری حرفه‌ای داشته باشد تا به درستی توانمندی‌های او را به کارفرما معرفی کند. استخدام در یک شرکت بزرگ و با استانداردهای بالا، نیازمند این است که چالش روند استخدام را به درستی پشت سر بگذارید. بنابراین در این مقاله نگاهی به نکات و نمونه رزومه حسابداری می‌اندازیم تا مسیر نوشتن رزومه حسابدار برای شما هموار شود.

چطور یک رزومه حسابداری بنویسیم؟

رزومه حسابداری

شکار یک شغل در یک محیط کاری خوب، امروزه فرآیند بسیار پیچیده‌تری نسبت به دهه‌های قبل دارد. نقطه آغاز این فرآیند پیچیده، داشتن یک رزومه حرفه‌ای و استاندارد است. حتی برای حسابداران ارشد و با سابقه کار بالا، داشتن رزومه حسابداری اولین قدم برای روبرو شدن با چالش دستیابی به شغل ایده‌آل است. حسابداری جزو آندسته مشاغلی است که رقابت بین متقاضیان در آن بالاست و البته به دلیل حساسیست این شغل برای هر شرکت لازم است حسابدار به درستی خود را معرفی و توصیف کند.

بازار کار حسابداری

حسابداران شرکت‌ها و سازمان‌ها معمولاً درآمد و دریافتی بالایی دارند که این بدلیل حساسیت شغلی این رشته است. همین امر بازار رقابت بین متقاضیان رشته حسابداری را افزایش می‌دهد. از طرفی هر کسب و کاری نیازمند یک تیم حسابداری حرفه‌ای است تا در مسیر تحقق اهداف به درستی پیش برود. اما برای پیروز شدن در این رقابت و بدست آوردن شغل رویایی خود باید یک رزومه حسابداری حرفه‌ای در دست داشته باشید.

متن و محتوای رزومه حسابدار

  1. خلاصه رزومه با درباره من در رزومه حسابدار

    بسیاری افراد معتقدند که حسابداری یک فن است. اما این نباید مانع شود که وجهه انسانی خود را در خلاصه رزومه نشان دهید. خلاصه رزومه تلفیقی از شخصیت و تخصص است. خلاصه رزومه یا توصیف شخصی تنها بخشی از رزومه است که می‌توانید در آن کمی خلاقیت بخرج دهید و کمی به جنبه‌های انسانی و شخصیتی خود اشاره کنید که برای همه کارفرماها حائز اهمیت است. همچنین اولین بخشی است که خواننده رزومه آن را مطالعه می‌کند و یک دید کلی به شما پیدا می‌کند بنابراین لازم است در این بخش از کلمات کلیدی حسابداری و حسابرسی استفاده کنید.

    نکات نوشتن توصیف شخصی در رزومه:

    • زبان خلاصه رزومه باید مثبت و پر انرژی باشد.
    • درباره من باید مهمترین دستاوردها و توانمندی‌های مرتبط با حرفه حسابداری را بیان کند.
    • گواهینامه‌های حسابداری در خلاصه رزومه باید ذکر شوند.
    • آن بخش از ویژگی‌های شخصیتی که در حرفه حسابداری کمک کننده و مثبت هستند را نشان دهد.

    نمونه توصیف شخصی رزومه حسابدار:

    حسابدار با تجربه با بیش از 5 سال سابقه در زمینه برنامه ریزی بازنشستگی، املاک، مشاوره سرمایه‌گذاری، استراتژی‌های مالی و پشتیبانی و مدیریت مالی مشتریان. تاثیر گذاری در گسترش سهم بازار رقابتی و کمک به شرکت‌ها در پیشبرد اهداف مالی در طی سال‌های فعالیت. جزئی نگر و دقیق با توانایی تطبیق و رشد در محیط‌های با فشار بالا....

  2. مدارک و گواهینامه‌های حسابداری

    مدرک تحصیلی رزومه حسابداری

    حسابداری یکی از مشاغلی است که داشتن گواهینامه‌های رسمی و معتبر در آن یک الزام یا حداقل یک مزیت محسوب می‌شود. در رزومه بسیاری از مشاغل دیگر توصیه می‌شود گواهینمامه‌ها را در بخش سوابق تحصیلی و آکادمیک و در پایان رزومه بیان کرد اما برای رشته حسابداری بهتر است یک بخش جداگانه و در ابتدای رزومه برای آن در نظر بگیرید. این بخش در رزومه حسابداری می‌تواند کلید شما برای رسیدن به شغل رویایی‌تان باشد و توجه کارفرماها را از همان ابتدا جلب کند.

    مهمترین گواهینامه‌های حسابداری شامل موارد زیر است:

    • حسابدار رسمی(CPA): این گواهینامه بسیار شناخته شده است و یک حسابدار را متخصص جلوه می‌دهد. دامنه و گستره این گواهینامه از مدیریت مالیات، حسابداری پزشکی تا مدیریت ریسک و انطباق و... است. کارفرماها گواهینامه حسابدار رسمی را بسیار باارزش ارزیابی می‌کنند و در کنترل و مدیریت مالیات این مدرک را بسیار مهم می‌دانند.
    • سایز گواهینامه‌های ارزشمند و معتبر: انجمن حسابداران رسمی (ACCA)، حسابداران مدیریت موسسه مجاز (CIMA) ، حسابرس بانکی مجاز(CBA) ، بازرس مجوز تقلب (CFE) ، حسابرس سیستم های اطلاعاتی مجاز (CISA) ، حسابرس داخلی مجاز (CIA).
  3. سوابق کاری رزومه حسابداری

    سوابق کاری در رزومه حسابداری

    حسابداران در مهمترین جنبه ماندن و پایداری در یک شغل و کسب و کار به شرکت‌ها و کارکنان کمک می‌کنند؛ و آن جنبه حل و پیشبرد مسائل مالی است. بنابراین تجربه کاری، بخش مهمی از تصویر حرفه‌ای یک حسابدار است. برای اینکه بدانید چطور باید بخش سوابق کاری را تنظیم کنید، بهتر است نمونه رزومه حسابدار حرفه‌ای (با سابقه) و نمونه رزومه حسابدار آماده بکار (بدون سابقه) را بررسی کنید و ایده بگیرید. بهترین فرمت برای بخش سوابق کاری، فرمت زمانی معکوس است.

    نکات سوابق کاری در رزومه حسابدار:

    • اسناد مالی شرکت یکی از مهمترین اطلاعات و اسنادی است که می‌تواند یک شرکت را سرپا نگه دارد و یا از پای در آورد. از این رو همه کارفرماها به دنبال استخدام یک حسابدار ثابت قدم و متعهد هستند. بخش سوابق کاری شما باید پایداری شما را به کارفرما نشان دهد.
    • میزان تاثیر گذاری‌تان در مدیریت، رشد و هدایت مالی سازمان و شرکت سابق خود را بنویسید و از توصیفات و اطلاعات واقعی استفاده کنید.
    • نمونه‌هایی از اعداد، درصد، نتایج قابل اندازه‌گیری و پروژه‌های به اتمام رسیده را مثال بزنید.
    • در نوشتن شرح وظایف از این روش استفاده کنید: موقعیتی که در آن قرار داشته‌اید، وظایفی که بر عهده شماه بوده است، اقدامات و استراتژی‌هایی که بکار برده‌اید و در نهایت نتایجی که بدست آمده را بنویسید.
  4. مهارت‌ها و توانمندی‌ها

    از آنجا که حسابداری یکی از حساس‌ترین و دقیق‌ترین کارهاست، حسابداران حرفه‌ای بسیار سخت کوش هستند. مهارت‌های شما باید دقت عمل و تلاش شما را به کارفرما نشان دهند. مهارت‌های حسابداری شامل دو بخش مهارت‌های نرم و سخت دسته‌بندی می‌شوند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

    مهارت‌های سخت

    بیش از 90 درصد مواقع حسابداری بر مهارت‌های سخت تمرکز دارد. از مهارت‌های سخت مورد نیاز یک حسابدار از جمله مهارت‌های نرم‌افزاری و استفاده از ابزار حسابداری، مهارت‌های کامپیوتری و کار با اکسل، حسابرسی، مهارت‌های تحلیلی و دانش رشد بازار و... لیستی تهیه کنید و مواردی که در آن‌ها توانایی دارید را در رزومه حسابداری خودتان بنویسید.

    مهارت‌های نرم

    بسیاری از افراد تصویر می‌کنند رزومه حسابداری باید یک رزومه خشک و تنها شامل آمار و اطلاعات مورد نیاز باشد اما نادیده‌ گرفتن مهارت‌های نرم یک حسابدار جایز نیست. اعتماد به نفس، نظم و انضباط، تعاملات دوستانه با همکاران و حل مشکلات پیچیده مالی و مالیاتی، موارد خوبی برای استفاده در این قسمت از رزومه حسابداری شما هستند.

  5. سوابق تحصیلی در رزومه حسابداری

    بخش تحصیلات آکادمیک و آموزش رسمی جزو بخش‌هایی است که حسابداری بر آن تاکید دارد. بخش سوابق تحصیلی رزومه حسابداری مختصر و کوتاه است اما هیچ کارفرمایی بدون داشتن سوابق تحصیلی رسمی، حسابدار استخدام نمی‌کند. مدرک و درجه تحصیلی، دانشگاه محل تحصیل و طول دوران آموزش را در این بخش بیان کنید. با در نظر گرفتن یک یا دو برگی بودن رزومه در صورت امکان موارد اضافی از جمله دوره‌ها، دستاورها و جوایز تحصیلی و بورسیه‌ها و... را بنویسید.

قالب، فرمت و فونت رزومه حسابداری

قالب رزومه حسابداری

قالب و فرمت رزومه، ستون فقرات رزومه است و اگر جذاب طراحی شود تاثیر متن را بر خواننده چند برابر می‌کند. برای طراحی یک قالب خوب برای رزومه حسابداری می‌توانید نمونه رزومه‌های حسابداری را بررسی کنید و یا از قالب‌های آماده رزومه‌ساز CVresume.ir که با استانداردهای رزومه نویسی مدرن طراحی شده‌اند استفاده کنید. اگر بخواهید از هر لحاظ رزومه قابل تحسین و قابل توجهی داشته باشید به ظاهر و قالب توجه کنید. قالب رزومه باید ساده و در عین حال گیرا و جذب کننده باشد، از یک نوع فونت خوانا استفاده شده باشد و فرمت بخش‌های مختلف رزومه بصورت زمانی معکوس باشد. در نهایت رزومه تنظیم شده را در فرمت PDF برای شرکت‌ مورد نظر ارسال کنید.

سوالات متداول

رزومه حسابداری چند صفحه است؟

رزومه حسابداری همانند دیگر رزومه‌ها باید نهایتاً در دو صفحه تنظیم و ارسال شود. بطور کلی بهتر است رزومه یک صفحه‌ای تنظیم شود تا خواندن آن راحت بوده و خارج از حوصله نباشد. رزومه حسابداری هم از این قانون مستثنی نیست. تنها در صورتیکه سوابق کاری زیاد و یا مدارک و گواهینامه‌های متعددی داشتید می‌توانید رزومه را دو صفحه‌ای تنظیم کنید.

کدام مهارت‌ها در رزومه حسابداری اهمیت دارند؟

بطور کلی نوشتن مهارت‌های زیر در رزومه حسابداری می‌تواند برگ برنده شما برای دستیابی به شغل مورد نظر باشند اما لازم است این مهارت‌ها با صداقت نوشته شوند:

  • شناخت استانداردها و اصول حسابداری
  • شناخت تکالیف مالیاتی
  • شناخت قوانین بازار کار از جمله قیمت گذاری محصولات، صورتحساب و فاکتور و تخفیف‌ها
  • داشتن مهارت‌های نرم افزاری از جمله شناخت نرم افزار هلو و اکسل
  • توانایی تحلیل داده و صورت‌های مالی