مشاهده نمونه رزومه
5
امتیاز نمونه رزومه
3,273
 نفر

نحوه نوشتن رزومه برق کار

یک برق‌کار باید در آزمایش تشخیصی و نصب سیستم الکتریکی مهارت داشته باشد. وی باید در مورد قوانین ملی الکتریکی و از قوانین سازگار با مقررات مطلع باشد.

در رأس مسئولیت‌های آن‌ها، وظیفه اطمینان از این است که دستورالعمل‌های ایمنی رعایت می‌شوند و سیستم‌های الکتریکی با کدهای مربوطه هم کاری می‌کنند. برقکاران باید مهارت‌های عالی مدیریت پروژه داشته و بتوانند تحت فشار کار کنند. آن‌ها باید قادر به کار مستقل و نیز در محیط‌های تیمی باشند.

همچنین برقکاران باید به جزئیات توجه داشته باشند، زیرا بیشتر کار آن‌ها نیازمند دقت بسیار زیاد می‌باشد.

رزومه یک برقکار موفق باید مهارت‌های مکانیکی و سازمانی برتر و همچنین درک قوی از استانداردهای ایمنی را مشخص کند. با استفاده از یکی از رزومه‌های بررسی شده، و دنبال کردن این نکات مفید در مورد ایجاد رزومه، در مسیر یافتن شغلی که به دنبال آن هستید، موفق خواهید بود.

نمونه خلاصه شرح حال

بزرگ‌ترین موفقیت‌ها و ویژگی‌های خود را در اینجا ذکر کنید. به یاد داشته باشید که از افعال استمراری قدرتمند و اطلاعات خاص شغلی استفاده نمایید. برقکاران باید بتوانند با ارائه خدمات فوق العاده، با هدف فراهم کردن کار و امنیت عالی، مشتریان را از آغاز تا پایان خشنود کنند. برجسته کردن ویژگی‌های کلیدی خود که به طور موثر شرایط و دستاوردهای شما را به نمایش می‌گذارند برای این شغل مهم و حیاتی می‌باشد.

برقکار با شور و اشتیاق فوق العاده و با تجربه فراوان در تأسیسات مسکونی، تجاری و صنعتی. دارای مهارت در کار با مشتریان برای ارائه خدمات ارتباطی یکپارچه و خدمات سطح بالا.  ماهر در عیب یابی و اجرای تست های تشخیصی، برای اطمینان از اینکه تمام سیستم ها با قوانین و مقررات مربوطه منطبق می شوند. تجربه بسیار زیاد در نصب و حفظ سیم کشی، کنترل و سیستم های روشنایی هم در محیط های مسکونی و هم تجاری. داشتن رهبری، فداکاری و بیش از پنج سال تجربه ارائه خدمات برتر به مشتریان.

نمونه جملات سابقه شغلی

تمام موقعیت‌های مربوط به برق کاری یا موقعیت‌هایی که وظایف و مهارت‌های لازم را برای موقعیت برقکار لازم دارند را فهرست کنید. به یاد داشته باشید که از افعال استمراری قوی استفاده کنید و به دستاوردهای خاص شغلی که اثبات می‌کند شما یک متقاضی ایده‌آل هستید، اشاره نمایید.

  • ارتباط با مشتریانی که طرح‌ها و نمودارهای فنی را با توجه به نیازها و خواسته‌های خود ایجاد می‌کنند.
  • شناسایی مشکلات الکتریکی با انواع دستگاه‌های تست و حل مشکلات آن.
  • پیروی از مقررات ساختمان ایالتی و محلی براساس کد ملی برق در تمام زمان‌ها.
  • تعویض یا تعمیر سیم کشی، فیکسچر، سیستم‌ها، و تجهیزات با استفاده از جایگزینی مناسب تجهیزات.
  • همکاری موفق با متخصصان و معماران در طول پروژه‌ها.
  • بررسی اجزای الکتریکی مانند ترانسفورماتورها و مدارشکن برای اطمینان از اینکه تمام سیستم‌ها به آرامی و به طور ایمن در حال کار کردن می‌باشند.

نمونه بخش سابقه تحصیلی

تمام مدارک و گواهی ها را در اینجا فهرست کنید. هر گونه افتخار و امتیاز نیز باید در اینجا مورد توجه قرار گیرد. اگر مدرکی بالاتر از مدرک کارشناسی داشته باشید، ممکن است احتیاجی به ذکر کردن مدرک دبیرستان نباشد.

  • 1392-1388، کارشناسی مهندسی برق، دانشگاه علوم و تحقیقات
  • 1394-1392، کارشناسی ارشد مهندسی برق گرایش قدرت، دانشگاه تهران

نمونه بخش مهارت

رزومه برقکار حرفه‌ای، مانند این مثال، شامل تعدادی از مهارت‌های تاثیرگذار خواهد بود که کارفرما و یا مشتری به دنبال آن هستند. برای اینکه به عنوان متقاضی مناسب در نظر گرفته شوید باید خود را به عنوان فردی بسیار توانا و حساس به جزئیات معرفی نمایید که مهارت‌های مکانیکی و دانش الکتریکی بالایی دارد. دقت کنید که مهارت‌های خاص شغلی را در بر داشته باشید.

  • تاسیسات الکتریکی.
  • مهارت‌های تفسیر طرح.
  • ابزار دستی و قدرتی.
  • برنامه‌ریزی استراتژیک.
  • حساس به جزئیات.

برقکار چه کاری انجام می‌دهد؟

نصب، نگهداری و تعمیر سیم کشی برق، تجهیزات و وسایل. وظیفه‌ی برقکاران، اطمینان از کار تمام وسایل برقی مطابق با کدهای مربوطه می‌باشد. برقکار می‌تواند سیستم‌های الکتریکی را در شهرها نظیر چراغ‌های خیابان، سیستم‌های نظارت و دیگر سیستم‌های کنترل الکتریکی را نصب کند. برقکاران باید مهارت‌های عیب‌یابی بالایی داشته باشند و تخصص خود را به عنوان نصاب در حوزه فعالیت خود نشان دهند. یک متقاضی ایده‌آل دارای مدرک دیپلم دبیرستان یا معادل آن می‌باشد و مجوز و گواهی‌ها را برای فعالیت تجارت خود بدست می‌آورد.