مشاهده نمونه رزومه
5
امتیاز نمونه رزومه
7164
 نفر

نحوه نوشتن رزومه پرستار

امروزه مشاغل مرتبط با حوزه سلامت به خصوص در ایران، به نیروی کار زیادی احتیاج دارند. اما صرف گذراندن دوران تحصیلات در رشته پرستاری، دلیل بر استخدام در یک محل کار خوب نیست، بنابراین نوشتن یک رزومه خوب برای یک پرستار اهمیت پیدا می‌کند. رشد نیاز به رشته‌های مرتبط با پزشکی و سلامت، به خصوص در رشته پرستاری، جامعه پرستاران را به رسیدن به کار رویایی‌شان سوق می‌دهد اما در نظر داشته باشید که نباید در اولین فرصت شغلی به دنبال تحقق رویای‌تان باشید. برای استخدام به عنوان پرستار در یک مرکز درمانی خوب و با استانداردهای بالا لازم است در یک رزومه حرفه‌ای که توانمندی‌های درمانی و انسانی شما را به عنوان یک پرستار نشان دهد، خود را تعریف کنید.

چطور یک رزومه پرستاری بنویسیم؟

تکنولوژی امروز، روش استخدام کادر درمانی مراکز درمان را هم مانند دیگر مشاغل تحت تاثیر قرار داده است. فرآیند استخدام پرستار در دو مرحله قابل انجام است که اولین مرحله و قدم آن نوشتن یک رزومه است و مرحله دوم تست عملی است. امروزه بسیاری از بیمارستان‌ها مجهز به سیستم ATS هستند که رزومه را از نظر کلمات کلیدی و کیفیت بررسی و آنالیز می‌کنند و در صورت تایید توسط نیروی استخدام مطالعه و بررسی می‌شود.

بازار کار پرستاری

بازار کار پرستاران

بازار کار برای پرستاران امروزه وسیع و پر تقاضا است. اما حتی این بازار وسیع هم تا حدی اشباع است و رقابت بین متقاضیان در آن زیاد. در واقع تقاضا برای استخدام نیروی پرستاری زیاد است اما بیشتر فارغ‌التحصیلان رشته پرستاری تمایل دارند که به عنوان نیروی کار ثابت و با امنیت شغلی بالا و بیشترین حقوق و مزایا استخدام شوند. هدف از این مقاله، کمک به پرستاران برای استخدام در چنین مراکزی است. با بررسی نمونه رزومه پرستاری، تنظیم رزومه برای شما راحت‌تر می‌شود.

محتوای بخش‌های مختلف یک رزومه پرستاری را چطور باید نوشت؟

  1. خلاصه رزومه پرستاری

    خلاصه رزومه باید صلاحیت و توانمندی پرستار را در معرض دید قرار دهد. در نوشتن خلاصه رزومه باید به دو نکته توجه کنید: اولین مورد معرفی جنبه احساسی و شخصیتی شماست. پرستاران روح و قلب بیمارستان و مراکز درمانی هستند. به عنوان یک پرستار که با افراد بیمار و ضعیف جامعه در ارتباط هستید بنابراین باید به این بخش توجه ویژه داشته باشید. ارتباط با پرستار به بیمار آرامش می‌دهد و روند بهبودی و تحمل آزمایش‌ها و دردها را برای بیمار آسان‌تر می‌کند. از این رو بسیاری از مراکز درمانی و بیمارستان‌ها از پرستار توقع دارند علاوه بر انجام وظایف درمانی در طول مدت مراقبت از بیمار، از لحاظ روحی هم بیماران را حمایت کنند. زبان خلاصه رزومه پرستاری باید پر انرژی و مثبت باشد.

    دومین مورد استفاده از کلمات کلیدی و تخصصی در رشته پرستاری است تا خواننده متوجه توانایی شما بشود و رزومه شما جزو رزومه‌های استاندارد در نظر گرفته شود. برای اینکه متوجه شوید کلمات کلیدی به درستی در رزومه استفاده شده‌اند یا خیر می‌توانید از نمونه رزومه پرستاری موجود در سایت CVresume.ir کمک بگیرید.

    در مورد سوابق کاری در خلاصه رزومه، در صورتیکه تازه به دنیای کار پرستاری ورود کرده‌اید و فاقد تجربه کاری هستید، بهتر است از اهداف، ویژگی‌های مثبت شخصیتی‌ توانمندی‌هایتان در این رشته و اینکه چطور می‌خواهید این توانایی‌ها و خصوصیات مثبت را با کار عملی پیوند دهید صحبت کنید. اما در صورتیکه سوابق حرفه‌ای خوبی دارید، بهتر است به دستاوردها و طول مدت سابقه اشاره کنید.

    نمونه متن خلاصه رزومه پرستاری:
    پرستاری دلسوز و فداکار با 3 سال سابقه در زمینه­ مراقبت‌های بهداشتی و سلامت با هدف استفاده از دانش و مهارت‌ها در جهت کمک به کادر درمانی بیمارستان شما. مراقبت بهینه از بیماران با تلفیق دلسوزی و دقت زیاد نسبت به آن­ها و انجام همه پروتکل‌های درمانی با استفاده از مهارت‌های کسب شده در طول سال‌های فعالیت. به کارگیری راه حل‌های لازم در مدیریت و همکاری مراقبت از بیماران...

  2. سوابق کاری رزومه پرستار

    سوابق کاری پرستاران در بخش کودک

    پرستاری جزو مشاغلی است که افراد با پیش زمینه‌های شغلی متفاوت و در سنین متفاوتی به آن روی می‌آورند. در واقع بسیار رایج است که افراد در سنین مختلف بعد از تحصیل و کار در یک رشته خاص، تصمیم می‌گیرند به دنیای پرستاری وارد شوند و این اصلا یک عیب محسوب نمی‌شود. اما لازم است با هر پیش زمینه و در هر سنی که هستید، توانمندی‌های عملی پرستاری و وجهه مراقبتی و احساسی خود را به خوبی به مراکز درمانی نشان دهید.

    نکاتی که در بخش سوابق کاری رزومه پرستاری اهمیت دارند شامل موارد زیر است:

    • به نوع مرکز درمانی که در آن سابقه کاری داشته‌اید اشاره کنید: برای مثال اینکه مرکز درمانی توانبخشی بوده یا آموزشی بوده و یا خصوصی و...
    • واحدی که در آن مشغول به کار بوده‌اید را ذکر کنید؛ برای مثال بخش ICU، MS و... و هر جزئیاتی که ممکن است کمک کننده باشد را بیان کنید.
    • در صورت امکان به تعداد تختخواب بیمارستان یا مرکز درمانی که در آن کار کرده‌اید اشاره کنید. این مسئله وسعت کار شما را به کارفرما نشان می‌دهد.

    وظایف و دستاوردها نکته مهم دیگری است که در بخش سوابق کاری رزومه پرستاری بهتر است به آن اشاره کنید. برای مثال اگر در توسعه یک سیاست و پیاده سازی یک دستورالعمل جدید برای بیمارستان نقش داشته‌اید آن را ذکر کنید. به میزان رضایت کادر بیمارستان و بیماران از خودتان اشاره کنید و دستاوردهای قابل اندازه‌گیری و ارتباط تیمی‌تان را در این بخش وارد کنید. برای آندسته پرستاران تازه فارغ‌التحصیل شده بهتر است چرخش‌های بالینی را قید کنند.

  3. مهارت‌های پرستار در رزومه

    مهارت مراقبت پرستار در بیمارستان

    کار پرستاران مرز بین دانش علمی و درمانی و تعامل با انسان‌هاست. شغل پرستاری در مورد توانایی تطبیق پذیری است بنابراین این نکته باید در مهارت‌ها هم نشان داده شود. مهم است نشان دهید به مهارت‌های سخت(علمی وعملی) و مهارت‌های نرم(انسانی و احساسی) به یک اندازه علاقه دارید.

    مهارت‌های سخت

    مهارت‌های سخت توانایی‌های رزومره شما به عنوان یک پرستار است و شامل مهارت‌های پزشکی، درمانی و اداری است که قابل دستیابی و اکتسابی است. در واقه مهارت‌های سخت را از دل کارهایی است که هر روز و هر هفته وهر ماه به عنوان پرستار انجام داده‌اید و از دل بخش خلاصه رزومه و سوابق کار و ابزارهای پرستاری قابل استخراج است.

    مهارت‌های نرم

    مهارت‌های نرم ابزارهای انسان محوری است که شما به عنوان یک پرستار باید از آن برخوردار باشید. این ابزار شامل توانایی تعامل مثبت با بیماران ، توانایی درک انسان‌ها و مهر و محبت و صمیمیت است. مهارت های نرم همچنین به نحوه برخورد شما با وظایف عملی خود به عنوان یک پرستار مربوط می شود. دقت، صبر، کار تیمی و سازگاری نیز در این گروه قرار دارد. لیستی از ویژگی‌های مثبت شخصی‌تان که به عنوان یک پرستار در تجربیات گذشته خود آن‌ها را لمس کرده‌اید تهیه کنید و در بخش مهارت‌ها بنویسید.

  4. سوابق تحصیلی

    در بعضی مشاغل حساسیت بیشتری نسبت به داشتن سوابق آکادمیک و تحصیلی مرتبط وجود دارد. رشته‌های مرتبط پزشکی و درمان از جمله این مشاغل است و برای ورود به این مشاغل باید حتما بخش تحصیلات را در رزومه به درستی و دقت بیان کنید.

    در بخش سوابق تحصیلی رزومه کاری پرستاری به موارد زیر اشاره کنید:

    • محل تحصیل و طول دوران تحصیل
    • بالاترین درجه و مدرک تحصیلی
    • گواهینامه‌ها و دوره‌های مرتبط با پرستاری
    • جوایز و افتخارات دوران تحصیلی

قالب و فرمت رزومه پرستاری

بعضی افراد تصور می‌کنند خوب بودن متن و محتوای رزومه در رزومه‌نویسی کافی است و به همین دلیل از ویژگی‌های ظاهری و بصری رزومه غافل می‌شوند. اما در صورتیکه محتوا در یک قالب نامناسب، شلوغ و به هم ریخته جای گذاری شود بر کارفرما و فردی که رزومه را مطالعه می‌کند تاثیر منفی دارد. در نوشتن رزومه پرستار یک قالب ساده و مرتب با فونت و طرح مناسب و با فرمت معکوس زمانی، محتوا را بهتر و موثرتر به خواننده رزومه نشان می‌دهد. یک توصیه مفید و کاربردی این است که قبل از اینکه محتوا را در قالب رزومه جایگذاری کنید چند نمونه رزومه پرستاری را بررسی کنید و الگو بگیرید. همچنین می‌توانید با استفاده از قالب‌های آماده رزومه‌ساز آنلاین CVresume.ir رزومه خود را تنظیم کنید.

سوالات متداول

چه مهارت‌هایی باید در رزومه پرستاری نوشته شود؟

در بخش مهارت‌های رزومه پرستاری علاوه بر مهارت‌های عملی و درمانی، لازم است مهارت‌های انسانی از جمله: ارتباط موثر با بیماران، مهربانی و دلسوزی، فداکاری و مسئولیت پذیری و همچنین توانایی تطبیق پذیری با محیط و همکاران و تیم درمانی را بیان کنید. در واقع باید به آن وجوه از شخصیتتان که برای شغل پرستاری مثبت و تاثیرگذار است اشاره شود. سعی کنید اگر در این موارد دستاوردی دارید، در محتوا ذکر کنید و از نام بردن این ویژگی‌ها به صورت لیست وار بپرهیزید.

فونت، قالب و فرمت رزومه پرستاری چگونه است؟

در بخش قالب و فونت و فرمت یکسری قوانین کلی وجود دارد که در همه رزومه‌ها باید رعایت شود. برای مثال بهتر است از یک نوع فونت خوانا و در سایز 11-12 برای نوشتن رزومه استفاده شود، فرمت رزومه بهتر است زمانی باشد و یک قالب ساده با رنگ روشن و تمیز برای همه رزومه‌ها متناسب است.

رزومه پرستاری را در چند صفحه باید نوشت؟

برای اینکه محتوای رزومه در کوتاه‌ترین زمان ممکن توسط متصدی استخدام مراکز درمانی خوانده شود، بهتر است رزومه پرستار یک صفحه یا نهایتاً در دو صفحه نوشته شود. هرچه رزومه مختصر و کوتاه‌تر باشد تمایل بیشتری برای بررسی آن وجود دارد اما توجه کنید که تمام نکات کلیدی و کمک کننده را در همین یک یا دو برگ بگنجانید.